Aktuellt

Södra Sandby Jujitsuklubb är på Södra Sandby Jujitsuklubb.

I Söndags höll vi ett miniläger under ledning av Igor och German med inriktning på randori. Och det blev två svettiga timmar med bra och intensiv träning som lämnade alla tämligen trötta men nöjda i slutet. Stort tack till alla som kom med speciellt tack till Wemmenhögs Budoklubbs självförsvarssektion. Foto: Jane Bjarnryd, German Fischer och Axel Tojo
... See MoreSee Less

2019-05-07

View on Facebook

Alla välkomna till mini-läger på söndag 5 Maj från klockan 10:00 fram till runt lunch. Temat är randori! Ingen kostnad men anmäl er gärna till info@sandby-jujitsu.se om ni kommer. ... See MoreSee Less

2019-05-02

View on Facebook

Byahuset har haft ett informationsmöte med samtliga hyresgäster. Under detta möte fick vi veta att byahuset inte längre vill förvalta byggnaden. Detta skapar ovisshet gällande lokalen som vi hyr. Under mötet diskuterades det olika lösningsalternativ.

Ett möte har därefter skett mellan oss, Sandby träningscenter och FK Trampen för att hitta eventuella gemensamma lösningar på sitautionen som har uppstått. Vi kom överens om att kalla politiker och tjänstemän från kommunen och media för att berätta om våra verksamheter vad vi tillför till Södra Sandby samt för att diskutera nuläget och framtiden. Mötet är tänkt att ske den 14 maj. Mötet kommer att ske klockan 18.00 i byahuset. För att visa upp vår verksamhet tänkte vi ha extraträning kl 18.00 och det hade varit bra om så många som möjligt kunde komma på detta extratränignstillfälle så att vi visar upp vår verksamhet på bästa sätt.
... See MoreSee Less

2019-05-02

Södra Sandby Jujitsuklubb har delat ett inlägg.

I lördags hade vi ett välbesökt dagsläger tillsammans med Lunds Goju Ryu Karateklubb och Höganäs Karate Goju Ryu. Varje dojo höll var sitt pass där man delade med sig av sin kunskap. Värdklubben Kasumi Kyokushin inledde med ett svettigt mitts- och boxpass. Höganäs Goju Ryu tog vid efter lunch med Kyusho, ett nervigt pass om hur du orsakar så mycket smärta som möjligt med minsta möjliga insats genom att träffa särskilda punkter. Under det sista passet klämde Lunds Goju Ryu den sista musten ur oss med nedtagningar, kast och fasthållningar.

Stort tack till alla som var med och gjorde lördagens karateläger till en givande, rolig och inspirerande heldag. Ett extra stort tack till våra sempai: Henrik, Tom, Fredrik och Elin.

Tack också till Gröna huset som höll extraöppet för att vi skulle kunna få lunch och till Tom för de fantastiska bullarna.
... See MoreSee Less

2019-04-29

View on Facebook

Igår gick Pixel - Skånes filmfestival av stapeln med alla årets filmer. Bland annat visades filmen Närkamp upp där våra egna Jim och Jane medverkat! Stort grattis till Ali Jalal som spelade rollen som Fabian i Närkamp och vann pris för bästa skådespelare. Foto: Jane Bjarnryd ... See MoreSee Less

2019-04-29

View on Facebook

Södra Sandby Jujitsuklubb har uppdaterat sitt omslagsfoto. ... See MoreSee Less

2019-04-29

View on Facebook

Södra Sandby Jujitsuklubb är på Södra Sandby Jujitsuklubb.

Under påskveckan håller vi jujitsuträning som vanligt måndag 15:e april, men ingen ordinarie träning askonsdag 17:e april eller annandag påsk 22:a april. Södra Sandby Jujitsuklubb önskar alla en riktigt Glad Påsk!
... See MoreSee Less

2019-04-08

View on Facebook

Södra Sandby JujitsuklubbUrsäkta att datumen blev en vecka för tidigt där ett tag. Nu ska de vara rätt. Tack för de skarap ögonen, Jane och Eva-Lena!

2 months ago
Avatar

Comment on Facebook

Södra Sandby Jujitsuklubb tittar på JujutsuBjärrehovshallen.

Från våra trogna korrespondenter Jane och Jim kommer bilder från SM i jujutsu i Bjärred idag!
... See MoreSee Less

2019-03-30

View on Facebook

Södra Sandby Jujitsuklubb firar en födelsedag på Södra Sandby Jujitsuklubb.

Leifs födelsedagssång
I måndags firade vi Leif med sång och träning medan Jane och Jim bjöd på kakor. Stort grattis på födelsedagen Leif!
... See MoreSee Less

2019-03-10

Södra Sandby Jujitsuklubb är på Södra Sandby Jujitsuklubb.

Nästa vecka är det sportlov i skolorna och då passar även jujitsun på att ta en veckas välbehövlig vila. Alltså är det ingen träning på måndag 18/2 eller onsdag 20/2. Vi återkommer med nya tag på måndag 25/2. Då är det också dags för Christians andra pass om markkontroll!
... See MoreSee Less

2019-02-17

View on Facebook

Som framgår ovan kommer det inte vara någon ordinarie träning denna vecka, men jag och Leif kommer att vara nere i dojon idag och på onsdag. Så för de som vill finns det möjlighet att träna även nu på sportlovet. Detta gäller såväl barn- som vuxengruppen. Samma tider som den ordinarie träningen (det vill säga barn 18.00 - 19.00 och vuxna 19.00 - 20.00)

3 months ago
Avatar

Comment on Facebook