Aktuellt

Södra Sandby Jujitsuklubb har delat ett inlägg.

Stort grattis till Elin för shodan-gradering!
... See MoreSee Less

I helgen var det sommarläger i Stockholm. Solen strålade från en klarblå himmel medan vi fick njuta av högklassig träning inne i Eriksdalshallen. Fredagen och lördagen bjöd på 4 stycken 3-ti...

2019-06-27

View on Facebook

Kasumi KyokushinTack så mycket!

3 weeks ago
Avatar

Comment on Facebook

Södra Sandby Jujitsuklubb är på Södra Sandby Jujitsuklubb.

Tack alla elever, föräldrar, vänner och instruktörer för en fin avslutning i måndags. Med uppvisning i jujitsu från barn och vuxna samt iaido firade vi ut vårterminen och efteråt blev det fika och sedvanlig tipsrunda. Stort tack till Eva-Lena, Helena, Jane, Madeleine och Minh som bakade jättegod fika till oss och fixade kaffe.

Under sommaren håller Leif i sommarträning som vanligt så för den som vill finns det alltid möjlighet att hålla igång. Höstterminens startdatum är inte spikat än, men kommer upp inom kort efter nästa styrelsemöte. Tack till Jane för bilderna nedan. Är det någon mer som har tagit foto på avslutningen är vi väldigt tacksamma om ni vill dela dem med oss. Kontakta Axel på info@sandby-jujitsu.se så kan vi fixa överföring på något sätt.

Tills nästa gång vill vi önska alla en jätteskön sommar!
... See MoreSee Less

2019-06-14

View on Facebook

Södra Sandby Jujitsuklubb är på Södra Sandby Jujitsuklubb.

Glöm inte avslutningen på måndag 10 juni klockan 18:30! Välkomna!
... See MoreSee Less

2019-06-08

Södra Sandby Jujitsuklubb har uppdaterat sitt omslagsfoto. ... See MoreSee Less

2019-06-03

View on Facebook

Södra Sandby Jujitsuklubb är på Södra Sandby Jujitsuklubb.

Det är snart dags för våravslutning inom jujitsu i Södra Sandby Jujitsuklubb och det kommer att vara måndagen den 10 juni klockan 18:30. Vi samlas för att titta på vad som hänt och vad vi tränat i klubben under terminen. Graderingar tillkännages och till sist fikar vi tillsammans.

För att vi ska veta hur många bullar som behövs och för att förbereda graderingarna på bästa sätta ber vi er anmälan anmäla er via hemsidan (länk nedan). Hjärtligt välkomna!

www.sandby-jujitsu.se/avslutningsanmalan/
... See MoreSee Less

2019-05-25

View on Facebook

Södra Sandby Jujitsuklubb är på Södra Sandby Jujitsuklubb.

I Söndags höll vi ett miniläger under ledning av Igor och German med inriktning på randori. Och det blev två svettiga timmar med bra och intensiv träning som lämnade alla tämligen trötta men nöjda i slutet. Stort tack till alla som kom med speciellt tack till Wemmenhögs Budoklubbs självförsvarssektion. Foto: Jane Bjarnryd, German Fischer och Axel Tojo
... See MoreSee Less

2019-05-07

View on Facebook

Alla välkomna till mini-läger på söndag 5 Maj från klockan 10:00 fram till runt lunch. Temat är randori! Ingen kostnad men anmäl er gärna till info@sandby-jujitsu.se om ni kommer. ... See MoreSee Less

2019-05-02

View on Facebook

Byahuset har haft ett informationsmöte med samtliga hyresgäster. Under detta möte fick vi veta att byahuset inte längre vill förvalta byggnaden. Detta skapar ovisshet gällande lokalen som vi hyr. Under mötet diskuterades det olika lösningsalternativ.

Ett möte har därefter skett mellan oss, Sandby träningscenter och FK Trampen för att hitta eventuella gemensamma lösningar på sitautionen som har uppstått. Vi kom överens om att kalla politiker och tjänstemän från kommunen och media för att berätta om våra verksamheter vad vi tillför till Södra Sandby samt för att diskutera nuläget och framtiden. Mötet är tänkt att ske den 14 maj. Mötet kommer att ske klockan 18.00 i byahuset. För att visa upp vår verksamhet tänkte vi ha extraträning kl 18.00 och det hade varit bra om så många som möjligt kunde komma på detta extratränignstillfälle så att vi visar upp vår verksamhet på bästa sätt.
... See MoreSee Less

2019-05-02

Södra Sandby Jujitsuklubb har delat ett inlägg.

I lördags hade vi ett välbesökt dagsläger tillsammans med Lunds Goju Ryu Karateklubb och Höganäs Karate Goju Ryu. Varje dojo höll var sitt pass där man delade med sig av sin kunskap. Värdklubben Kasumi Kyokushin inledde med ett svettigt mitts- och boxpass. Höganäs Goju Ryu tog vid efter lunch med Kyusho, ett nervigt pass om hur du orsakar så mycket smärta som möjligt med minsta möjliga insats genom att träffa särskilda punkter. Under det sista passet klämde Lunds Goju Ryu den sista musten ur oss med nedtagningar, kast och fasthållningar.

Stort tack till alla som var med och gjorde lördagens karateläger till en givande, rolig och inspirerande heldag. Ett extra stort tack till våra sempai: Henrik, Tom, Fredrik och Elin.

Tack också till Gröna huset som höll extraöppet för att vi skulle kunna få lunch och till Tom för de fantastiska bullarna.
... See MoreSee Less

2019-04-29

View on Facebook

Igår gick Pixel - Skånes filmfestival av stapeln med alla årets filmer. Bland annat visades filmen Närkamp upp där våra egna Jim och Jane medverkat! Stort grattis till Ali Jalal som spelade rollen som Fabian i Närkamp och vann pris för bästa skådespelare. Foto: Jane Bjarnryd ... See MoreSee Less

2019-04-29

View on Facebook