Aktuellt

Södra Sandby Jujitsuklubb

Kampsportskola
134

Södra Sandby Jujitsuklubb bedriver träning i Hoku shin ko ryu jujitsu samt iaido.

Södra Sandby Jujitsuklubb

Södra Sandby Jujitsuklubb

2 months 2 weeks ago

Tack till alla som kom förra veckan (inklusive polisen). På onsdag 27 maj kl. 19-20 håller vi utomhusträning som tidigare så länge inte vädret sätter stopp. Vi kör gemensam träning för barn och vuxna. Vi samlas utanför Byahuset klockan 18:50 och går upp till ängen bredvid biblioteket för träningen. Det går också bra att komma direkt dit och använda bibliotekets parkering. Keikogi (träningsdräkt) fungerar förhoppnings bra men är inte alls nödvändig, det viktiga är att du håller dig varm. Som vanligt gäller folkhälsomyndighetens regler om att hålla god hygien och att stanna hemma om du känner sjuk till och med två dygn efter tillfrisknande. Vi hoppas att så många så möjligt kan hänga med och hålla igång träningen!

Södra Sandby Jujitsuklubb

Södra Sandby Jujitsuklubb

2 months 3 weeks ago

På bilden: Varje resa har ett första steg, featuring Christian! På onsdag 20 maj kl. 19-20 håller vi utomhusträning så som tidigare veckor om inte vädret sätter stopp för det. Vi kör gemensam träning för barn och vuxna. Vi samlas utanför Byahuset klockan 18:50 och går upp till ängen bredvid biblioteket för träningen. Det går också bra att komma direkt dit och använda bibliotekets parkering. Keikogi (träningsdräkt) fungerar förhoppnings bra men är inte alls nödvändig, det viktiga är att du håller dig varm. Som vanligt gäller folkhälsomyndighetens regler om att hålla god hygien och att stanna hemma om du känner sjuk till och med två dygn efter tillfrisknande. Vi hoppas att så många så möjligt kan hänga med och hålla igång träningen!

Södra Sandby Jujitsuklubb

2 months 4 weeks ago

Vi försöker att hålla träning på onsdag (13 maj) kl. 19-20 så som tidigare veckor om inte vädret sätter stopp för detta. Vi kör gemensam träning för barn och vuxna. Vi samlas utanför Byahuset klockan 18:50 och går upp till ängen bredvid biblioteket för träningen. Det går också bra att komma direkt dit och använda bibliotekets parkering. Keikogi (träningsdräkt) fungerar förhoppnings bra men är inte alls nödvändig, det viktiga är att du håller dig varm. Som vanligt gäller folkhälsomyndighetens regler om att hålla god hygien och att stanna hemma om du känner sjuk till och med två dygn efter tillfrisknande. Vi hoppas att så många så möjligt kan hänga med och hålla igång träningen!

Södra Sandby Jujitsuklubb

3 months 6 days ago

Lite sen info, men eftersom vädret verkar bli fint så håller vi träning ikväll kl. 19-20 så som tidigare veckor. Vi kör gemensam träning för barn och vuxna. Vi samlas utanför Byahuset klockan 18:50 och går upp till ängen bredvid biblioteket för träningen. Det går också bra att komma direkt dit och använda bibliotekets parkering. Keikogi (träningsdräkt) fungerar förhoppnings bra men är inte alls nödvändig, det viktiga är att du håller dig varm. Som vanligt gäller folkhälsomyndighetens regler om att hålla god hygien och att stanna hemma om du känner sjuk till och med två dygn efter tillfrisknande. Vi hoppas att så många så möjligt kan hänga med och hålla igång träningen!

Södra Sandby Jujitsuklubb

Södra Sandby Jujitsuklubb

3 months 1 week ago

Nu är säcken i dojon uppe och insparkad. 👊👊👊 Känns som den sitter ordentligt fast. 😃

Södra Sandby Jujitsuklubb

Södra Sandby Jujitsuklubb

3 months 2 weeks ago

Eftersom vädret verkar bli fint och många inte kunde på vanliga tiden tränar vi denna vecka på tisdag klockan 19-20. Vi kör gemensam träning för barn och vuxna och fortsätter vår serie med hanbo (kort stav). Vi samlas utanför Byahuset klockan 18:50 och går upp till ängen bredvid biblioteket för träningen. Det går också bra att komma direkt dit och använda bibliotekets parkering. Keikogi (träningsdräkt) fungerar förhoppnings bra men är inte alls nödvändig, det viktiga är att du håller dig varm. Som vanligt gäller folkhälsomyndighetens regler om att hålla god hygien och att stanna hemma om du känner sjuk till och med två dygn efter tillfrisknande. Håll koll på vår hemsida då vi uppdaterar om vi behöver ställa in ifall vädret skulle bli ruskigt. Vi hoppas att så många så möjligt kan hänga med och hålla igång träningen!

Södra Sandby Jujitsuklubb

3 months 2 weeks ago

Eftersom vädret håller så fortsätter vi med utomhusträningen. Vi kör gemensam träning för barn och vuxna imorgon (onsdag) kl. 19-20. Vi fortsätter träna tekniker med hanbo (kort stav) som är bra träning både för kropp, koordination och sinne. Dessutom tekniker som är enkla att repetera hemma. Vi samlas utanför Byahuset klockan 18:50 och går upp till ängen bredvid biblioteket för träningen. Det går också bra att komma direkt dit och använda bibliotekets parkering. Keikogi (träningsdräkt) fungerar förhoppnings bra med ett underställ eller motsvarande, men är inte alls nödvändig, det viktiga är att du är varmt klädd. Som vanligt gäller folkhälsomyndighetens regler om att hålla god hygien och att stanna hemma om du känner sjuk till och med två dygn efter tillfrisknande. Håll koll på vår hemsida då vi uppdaterar om vi behöver ställa in ifall vädret skulle bli ruskigt. Vi hoppas att så många så möjligt kan hänga med och…

Södra Sandby Jujitsuklubb

Södra Sandby Jujitsuklubb

3 months 3 weeks ago

Pass i gröna dojon idag! 🥋👊🌞😅

Södra Sandby Jujitsuklubb

Södra Sandby Jujitsuklubb

3 months 3 weeks ago

Tack till Jim som var med i onsdags och tränade hårt. Fokus var på hur man rör sig och tar emot attacker med hanbo. Foto: Jane Bjarnryd

Södra Sandby Jujitsuklubb

Södra Sandby Jujitsuklubb

3 months 3 weeks ago

Eftersom vädret håller så fortsätter vi med utomhusträningen. Eftersom det varit väldigt få på barnträningen, men fler på vuxenträningen tänkte vi testa att slå samman det denna vecka och hålla gemensam träning 19-20. Vi fortsätter träna tekniker med hanbo (kort stav) som är bra träning både för kropp, koordination och sinne. Dessutom tekniker som är enkla att repetera hemma. Vi samlas utanför Byahuset klockan 18:50 och går upp till ängen bredvid biblioteket för träningen. Det går också bra att komma direkt dit och använda bibliotekets parkering. Keikogi (träningsdräkt) fungerar förhoppnings bra med ett underställ eller motsvarande, men är inte alls nödvändig, det viktiga är att du är varmt klädd. Som vanligt gäller folkhälsomyndighetens regler om att hålla god hygien och att stanna hemma om du känner sjuk till och med två dygn efter tillfrisknande. Håll koll på vår hemsida då vi uppdaterar om vi behöver ställa in ifall vädret skulle…