Aktuellt

Södra Sandby Jujitsuklubb

Kampsportskola
134

Södra Sandby Jujitsuklubb bedriver träning i Hoku shin ko ryu jujitsu samt iaido.

Södra Sandby Jujitsuklubb

Södra Sandby Jujitsuklubb

3 days 23 hours ago

På onsdag 1:a april (inget skämt!) tänkte vi anordna första jujitsuträningen ute så länge vädret håller. Jujitsu är inte bara kast och fällningar utan vi har även ett stort bibliotek med redskapstekniker som vi kan plocka ur. Så kom och häng med oss ut för att träna lite hanbo, choubo och iai! Träningstiderna på onsdag blir 18-19 för barn & ungdomar och 19-20 för vuxna. Vi samlas utanför Byahuset klockan 17:50 och går upp till ängen nedanför biblioteket för träningen. Det är naturligtvis kul om du kan ha på sig keikogi (träningsdräkt) men inte alls nödvändigt, det viktiga är att du är varmt klädd. Tag även gärna med något varmt att dricka. Som vanligt gäller folkhälsomyndighetens regler om att hålla god hygien och att stanna hemma om du känner sjuk till och med två dagar efter tillfrisknande. Håll koll på den här sidan då vi uppdaterar om vi behöver ställa in ifall vädret skulle bli ruskigt. Vi hoppas att så många så möjligt kan hänga med och hålla igång träningen!

Södra Sandby Jujitsuklubb

5 days 13 hours ago

Styrelsen i Södra Sandby Jujitsuklubb har beslutat att fortsatt ställa in all träning i vår träningslokal fram till den 13 april. Under tiden kommer vi dock att erbjuda vapenträning och kataträning utomhus. Då sådan träning är beroende av väder och liknande förhållanden som inte går att planera så går det inte på förhand att säga när och hur sådan träning kommer att kunna ske. Information om träningspass som kommer att hållas utomhus samt var träningspassen kommer att ske kommer att läggas ut på vår Facebook/ hemsida. Sådan information kan komma att läggas ut ganska kort inpå ett träningspass, så håll gärna löpande utkik så ni inte missar några träningspass. Styrelsen vill slutligen uppmana alla att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer även i samband med eventuell träning. Ta hand om er och ta hand om varandra. Med vänlig hälsning Igor Ordförande Södra Sandby Jujitsuklubb

Södra Sandby Jujitsuklubb

2 weeks 6 days ago

Mot bakgrund av Coronaviruset och smittspridningen har styrelsen i Södra Sandby Jujitsuklubb idag beslutat att från och med nu ställa in all träning fram till den 30 mars. Vi beklagar detta och hoppas att ni har förståelse för styrelsens beslut. Styrelsen vill poängtera att detta är en ren försiktighetsåtgärd mot bakgrund av den verksamhet som vi bedriver och situationen i övrigt som nu vidtas. Styrelsen kommer löpande att följa situationen och se över detta beslut om så behövs. Om ni har några tankar eller frågor är ni välkomna att kontakta mig via mail eller på telefonnummer 0768504820, någon annan i styrelsen eller någon ledare i föreningen. Ta hand om er och ta hand om varandra. Igor Timofejev Ordförande Södra Sandby Jujitsuklubb

Södra Sandby Jujitsuklubb

Södra Sandby Jujitsuklubb

4 weeks 2 days ago

Idag uppmärksammar vi Leif-sensei som fyller år och Södra Sandby Jujitsuklubb vill utbringa ett stort grattis för vår klippa till tränare (både bokstavligt och figurativt) som alltid är med och ställer upp. Grattis Leif! 💐🍰🥋

Södra Sandby Jujitsuklubb

Södra Sandby Jujitsuklubb

1 month 1 week ago

Södra Sandby Jujitsuklubb updated their cover photo.

Södra Sandby Jujitsuklubb

Södra Sandby Jujitsuklubb

1 month 2 weeks ago

Vi önskar alla ett bra sportlov. I och med vecka 8 har vi också lite annorlunda schema - ingen jujitsuträning måndag eller onsdag och självförsvarskursen på torsdag fortsätter veckan efter. Kyokushin-träningen på fredag är också beroende på intresse - hör av er till tränarna om ni är på!

Södra Sandby Jujitsuklubb

Södra Sandby Jujitsuklubb

1 month 4 weeks ago

Ikväll börjar vi en ny serie om fem träningar varannan vecka där Christian fortsatt undervisar newaza med temat "Överleva på marken". Missa inte chansen att jobba extra med markförsvaret!

Södra Sandby Jujitsuklubb

Södra Sandby Jujitsuklubb

2 months 4 days ago

Måndagen den 10:e februari klockan 20:00 är det årsmöte i Södra Sandby Jujitsuklubb (efter jujitsuträningen). Är du medlem så var gärna med och utvärdera det gångna året och planera för det kommande tillsammans med styrelsen och tränarna.

Södra Sandby Jujitsuklubb

Södra Sandby Jujitsuklubb

2 months 1 week ago

Dagens iaidoträning bjöd på detaljerad träning på sittande tekniker med varianter (samt lite brottning på slutet).

Södra Sandby Jujitsuklubb

Södra Sandby Jujitsuklubb

2 months 1 week ago

I måndags startade äntligen jujitsun upp igen. Väldigt kul träning med klassiska handledstekniker i barngruppen, struptagsförsvar baserat på olika principer i vuxengruppen och slutligen fokus på hur vi orienterar kroppen och armarna för maximal effekt i den avancerade gruppen. Om du vill prova på något annorlunda och träna allsidigt för självförsvar, motion och välbefinnande är det bara att komma ner och prova på jujitsu!